cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
27°

Opinió

Opinió

'You Say Tomato, I Say Bailout...' Ells en diuen Sareb i jo en dic estafa

|

Entre els anys 2008 i 2012 es va viure una crisi financera mundial. A l'Estat espanyol es varen dedicar uns 100.000 milions d'euros a rescatar bancs i caixes, els directius de les quals havien robat als clients una quantitat similar. Cap d'ells, però, va haver de respondre davant l'administració de Justícia espanyola, probablement tan corrompuda com la pròpia elit bancària.

Opinió

Per què és tan important la mobilització de dissabte?

|

El GOB ens convoca a concentrar-nos aquest proper dissabte, 28 de maig, a la plaça Major de Palma. Entre totes les persones que hi participarem, crearem un mosaic humà amb el lema 'Avui per demà'. Com més gent hi participi, més gros i impactant serà el missatge escrit amb la suma de la participació directa de cadascú de nosaltres.

Opinió

Una democràcia intervinguda (a l'Ajuntament de Palma, també)

|

Si el procés d'Autodeterminació de Catalunya ha demostrat fins a quin punt la democràcia a l'Estat espanyol està vigilada, intervenguda i retallada per l'estament judicial, el Catalangate anirà demostrant fins a quin punt el sistema, suposadament democràtic, està intervingut i monitoritzat pels serveis secrets espanyols i el seu màxim cap, el rei espanyol Felipe de Borbón.